Головна » 2014 » Травень » 23

     В рамках акції «Дні доброчинної діяльності в учбових закладах», волонтери Новоселицької гімназії Новоселицького району Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста, спільно з патронажними медсестрами Милосердя відвідали  підопічних Новоселицької районної організації  Товариства Червоного Хреста. Молодь завзято спілкувалась з самотніми людьми поважного віку, інвалідами, ветеранами війни та праці. Вони вручали  їм пакети з продуктами харчування. Ці продукти були зібрані волонтерськими загонами під час Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста, який проходив під гаслом «Місія доброчинності». Із задоволенням долучались до цієї благородної справи прихильники милосердного червонохрестного руху, тому що милосердя не має віку та кордонів. Будьмо милосердними один до одного.


 

... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

     Новоселицька районна організація Товариства Червоного Хреста висловлює щиру подяку педагогічним та учнівським колективам навчальних закладів освіти  Новоселицького району, які долучились до Всеукраїнського Місячника.

      Діти першими відгукнулись на прохання допомогти Новоселицькій РОТЧХ у зборі одягу, взуття, іграшок, книг,  продуктів харчування для малозабезпечених верств населення.  Під час Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, який проходив під гаслом «Місія доброчинності», вони внесли свою невелику, але важливу краплину в спільну справу-справу Добра.     В навчальних закладах освіти було зібрано:

Одягу -2477 одиниць; Взуття – 112 пар; Іграшок – 289 штук; Продуктів хар ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

Чернівецьку обласну організацію Товариства Червоного Хреста України відвідав заступник голови Ганноверської регіональної організації  Товариства Червоного Хреста Німеччини, місто Лерте, пан Гунтер Германн.  Метою візиту було ознайомлення з діяльністю Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста. В ході  цього візиту мало місце обговорення та підписання протоколу намірів про співпрацю на регіональному, міжнародному рівні між Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста та Ганноверською регіональною організацією  Товариства Червоного Хреста Німеччини, місто Лерте.

                                                         ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

В рамках Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста новоселицькі Червонохрестівці до Дня перемоги спільно з представниками органів місцевої влади, місцевого самоврядування відвідали  стаціонарне відділення для людей похилого віку та інвалідів в с. Стальнівці Новоселицького району, яке знаходиться під патронатом Червоного Хреста.

Вони, щиро привітали зі святом ветеранів війни, підопічних та працівників трудового колективу Стальнівецького відділення для людей похилого віку та інвалідів. Цікавилися умовами проживання пацієнтів, вивчали проблемні питання функціонування установи. Подякували керівництву і обслуговуючому персоналу за турботу, належний догляд за підопічними. Побажали присутнім злагоди, святкового настрою, здоров’я та вручили подарунки. Червонохресна організація району подарувала кожній похилій людині пакуночок з цукерками та печивом т ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

   На базі Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста пройшов тренінг для членів загону по першій невідкладній допомозі. Учасникам загону було представлено додаткову інформацію, як правильно діяти під-час надзвичайних ситуацій, екіпіровочне спорядження. Вони ознайомилися з основними вимогами та обов’язками загону першої допомоги під час проведення гуманітарних операцій. Всім учасникам тренінгу було роздано інформаційно-просвітницьку літературу, такж вони мали змогу більш детально ознайомитись з діяльністю Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста. Наприкінці тренінгу, члени загону підписали угоду члена загону першої допомоги Червоного Хреста та отримали посвідчення.

                                         ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

Нещодавно, в Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста пройшла розширена Президія Правління, на котрій  предметно заслухувалося про діяльність осередків по Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста, про проведення Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста у Чернівецькій області, а також інші організаційні питання.

                                


 

Переглядів: 330 | Додав: redcrosscv | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)