Головна » 2014 » Травень » 23 » Візит представників Червоного Хреста Німеччини
15:14
Візит представників Червоного Хреста Німеччини

Чернівецьку обласну організацію Товариства Червоного Хреста України відвідав заступник голови Ганноверської регіональної організації  Товариства Червоного Хреста Німеччини, місто Лерте, пан Гунтер Германн.  Метою візиту було ознайомлення з діяльністю Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста. В ході  цього візиту мало місце обговорення та підписання протоколу намірів про співпрацю на регіональному, міжнародному рівні між Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста та Ганноверською регіональною організацією  Товариства Червоного Хреста Німеччини, місто Лерте.

                                                        

Пан Гунтер Германн мав нагоду зустрітися з співробітниками  та волонтерами Чернівецької ООТЧХ, він відвідав навчально-тренувальний центр по навчанню населення навичкам першою само- та взаємодопомоги при виникненні надзвичайних ситуацій.  В ході візиту відбувся обмін досвідом червонохресної діяльності між Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста та регіональною організацією Товариства Червоного Хреста в Німеччині.

Також заступник голови регіональної організації  Товариства Червоного Хреста Німеччини відвідав  Берегометську лікарню Червоного Хреста, Вижницького району. Він спілкувався  з персоналом лікарні Червоного Хреста, ознайомився з умовами перебування пацієнтів в лікарні Червоного Хреста та вивчав потреби цього лікувального закладу.  Він висловив думку про доцільність підтримки  цього закладу з боку співробітників та волонтерів Ганноверської регіональної організації  Товариства Червоного Хреста Німеччини, місто Лерте.                                                               

                                           

                                                                                          



 

Переглядів: 322 | Додав: redcrosscv | Теги: Червоний Хрест, Чернівці, Лікарня Червоного Хреста, Берегометська лікарня ЧХ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: