Головна » 2014 » Травень » 23 » Акція «Пам’ятати та не забути»
14:47
Акція «Пам’ятати та не забути»

В рамках Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста новоселицькі Червонохрестівці до Дня перемоги спільно з представниками органів місцевої влади, місцевого самоврядування відвідали  стаціонарне відділення для людей похилого віку та інвалідів в с. Стальнівці Новоселицького району, яке знаходиться під патронатом Червоного Хреста.

Вони, щиро привітали зі святом ветеранів війни, підопічних та працівників трудового колективу Стальнівецького відділення для людей похилого віку та інвалідів. Цікавилися умовами проживання пацієнтів, вивчали проблемні питання функціонування установи. Подякували керівництву і обслуговуючому персоналу за турботу, належний догляд за підопічними. Побажали присутнім злагоди, святкового настрою, здоров’я та вручили подарунки. Червонохресна організація району подарувала кожній похилій людині пакуночок з цукерками та печивом та інші подарунки.

                                                  


 

Переглядів: 438 | Додав: redcrosscv | Теги: допомога людям похилого віку, Новоселиця, Чернівці, Червоний Хрест, Буковина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: