Головна » 2013 » Жовтень » 25
У Кіцмані відбулася районна спартакіада для людей з обмеженими фізичними можливостями, котра вже вдесяте згуртувала в родинному колі учасників із непростими життєвими долями. Це обдаровані, сильні волею й ранимі душею люди зі своїми проблемами й негараздами, які не втрачають віри і надії на краще життя, доводять своїм прикладом, що щире бажання і цілеспрямоване прагнення до мети дають високі результати.
Активну участь в організації та проведенні спартакіади спільно з представниками органів місцевої влади та самоврядування взяли працівники Кіцманського територіального центру та районної організації Товариства Червоного Хреста, які давно і тісно співпрацюють з районною організацією підтримки інвалідів. І це не дивно, адже завдання наших організацій щодо соціальної підтримки інвалідів є спільними.
У спартакіаді взяли участь 60 учасників із 25 населених пунктів Кіцманського району.
... Читати далі »
Переглядів: 376 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

У Чернівцях пройшла акція «Душі людської доброта» доброчинності, організатором якої виступили місцевий осередок Міжнародної громадської організації Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність», Чернівецька міська організація Товариства Червоного Хреста за підтримки Чернівецької міської ради.
Участь у відкритті взяли представники міського управління освіти, управління праці і соціального захисту, та місцевих благодійників.
 Під ч ... Читати далі »
Переглядів: 381 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

В наш час донорство вийшло за межі вузько-медичної проблеми, коли вирішувалося тільки питання про забезпечення кров'ю лікувальних установ, і стало проблемою більш соціальною, що показує взаємодію між людьми і тим самим торкається інтересів всього нашого суспільства. Тому, одним із пріоритетних напрямків діяльності активістів, волонтерів та співробітників Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста є розвиток донорського руху на Буковині.

За останні роки на Буковині відслідковується позитивна тенденці ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

Всесвітній день Першої допомоги на Буковині проходить в декілька етапів, оскільки він може слугувати у якості недорогого способу пропаганди здорового способу життя та спонукання людей навчатися навичкам надання першої допомоги. Будь-хто, хто ознайомлений з основними навичками надання першої допомоги, може допомогти зменшити кількість смертей в результаті дорожньо-транспортного травматизму.
Для покращення громадської обізнаності, щодо надання першої допомоги та попередження травмування ключовим посланням у Всесвітній день Першої допомоги є: «Ми всі є, більш чи менш, вразливими, але всі ми маємо можливості навчитись та надавати першу допомогу для збереження життя».
Тому знання з надання першої допомоги вже є ефективною відповіддю на дорожньо-транспортні пригоди.
Саме з цією метою, співробітники Чернівецької обласної та міської організації Товариства Червоного Хреста, відвідали дитяч ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

Волонтери та співробітники Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста приймають участь у проведенні благодійних аукціонів та ярмарків.
Так, під час проведення Петрівського ярмарку, на площі Турецької криниці, в палатці Червоного Хреста, волонтери-студенти Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету безкоштовно вимірювали всім бажаючим артеріальний тиск.
Також під час збирали пожертви у скриньки Червоного Хреста, яка спрямовується на виконання статутної діяльності Товариства Червоного Хреста. Також під час ярмарку роздавалась рекламна продукція стосовно профілактики туберкульозу, СНІДу, венеричних хвороб, діяльності волонтерського руху, що п ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

Милосердя – найдавніше людське почуття. Саме тому, людина стала людиною не тоді, коли винайшла перші знаряддя праці, а коли відчула добрі почуття до іншої людини.На рахунку волонтерів Червоного Хреста Новоселицького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету велика кількість корисних, благодійних справ. Підчас проходження практики у структурних підрозділах Червоного Хреста Новоселицького району волонтери загону «Милосердя» надають певну медичну допомогу на дому під контролем патронажних медичних сестер Червоного Хреста.

... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: redcrosscv | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)