Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Робота волонтерів Червоного Хреста під час проведення ярмарків та аукціонів
12:28
Робота волонтерів Червоного Хреста під час проведення ярмарків та аукціонів
Волонтери та співробітники Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста приймають участь у проведенні благодійних аукціонів та ярмарків.
Так, під час проведення Петрівського ярмарку, на площі Турецької криниці, в палатці Червоного Хреста, волонтери-студенти Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету безкоштовно вимірювали всім бажаючим артеріальний тиск.
Також під час збирали пожертви у скриньки Червоного Хреста, яка спрямовується на виконання статутної діяльності Товариства Червоного Хреста. Також під час ярмарку роздавалась рекламна продукція стосовно профілактики туберкульозу, СНІДу, венеричних хвороб, діяльності волонтерського руху, що пропагують здоровий спосіб життя у вигляді брошур, буклетів, плакатів.

Також чимало різноманітної продукції підопічних Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста, було презентовано чернівчанам та гостям міста, зокрема: вишиванки,гончарні вироби та інше, які об’єднували людей навколо добра та милосердя.

Переглядів: 327 | Додав: redcrosscv | Теги: Чернівці, Червоний Хрест, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: