Головна » 2014 » Червень » 26

19 травня 2014 року у актовій залі будинку культури міста Герца, в рамках реалізації угоди про співпрацю між Герцаївським районним центром зайнятості, Герцаївською районною організацією Товариства Червоного Хреста та Герцаївським районним підрозділом кримінально - виконавчої інспекції відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області проведено профілактичний захід із молоддю, засудженою до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.

Зустріч розпочалася з виступу спеціаліста центру зайнятості Герцаївського району Лаврік Оксани Василівни, яка розповіла присутнім про соціальні послуги, що надає державна служба зайнятості, поділилася порадами щодо пошуку роботи, проінформувала про актуальні професії та окреслила стан ринку праці в регіоні. Значну увагу Оксана Василівна приділила оплачуваним громадським роботам, до яких можуть залуча ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: redcrosscv | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

На базі Вижницької районної організації Товариства Червоного Хреста пройшов тренінг з навчання навичкам першої невідкладної допомоги для членів рятувального санітарного формування в Чернівецькій області. На тренінгу були присутні 20 членів формування. Це  медичні і соціальні працівники, бібліотекарі, приватні підприємці, бухгалтер Вижницького Держспецлісгоспу АПК, провідний інженер ДП «Берегометське лісопромисливське господарство». Формування складають люди з різних куточків Вижницького району. Завдяки тренеру та інструкторам Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста, тренінг пройшов в цікавій формі, учасники мали змогу відпрацювати здобуті навички на манекенах та отримати відповіді на всі цікавлячі їх запитання.

 

                  ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: redcrosscv | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)