Головна » 2014 » Червень » 26 » В ГЕРЦІ ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД ІЗ ЗАСУДЖЕНИМИ ДО ПОКАРАНЬ, НЕ ПОВЯЗАНИХ З ПОЗБАВЛЕННЯМ ВОЛІ
14:22
В ГЕРЦІ ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД ІЗ ЗАСУДЖЕНИМИ ДО ПОКАРАНЬ, НЕ ПОВЯЗАНИХ З ПОЗБАВЛЕННЯМ ВОЛІ

19 травня 2014 року у актовій залі будинку культури міста Герца, в рамках реалізації угоди про співпрацю між Герцаївським районним центром зайнятості, Герцаївською районною організацією Товариства Червоного Хреста та Герцаївським районним підрозділом кримінально - виконавчої інспекції відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області проведено профілактичний захід із молоддю, засудженою до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.

Зустріч розпочалася з виступу спеціаліста центру зайнятості Герцаївського району Лаврік Оксани Василівни, яка розповіла присутнім про соціальні послуги, що надає державна служба зайнятості, поділилася порадами щодо пошуку роботи, проінформувала про актуальні професії та окреслила стан ринку праці в регіоні. Значну увагу Оксана Василівна приділила оплачуваним громадським роботам, до яких можуть залучатися всі бажаючі, в тому числі і ті, хто зареєстровані як безробітні. Засуджені також отримали інформацію про можливості професійного навчання за направленням служби зайнятості та механізм отримання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Окрім того, слухачі дізналися, що всі перелічені послуги надаються безкоштовно, а додаткову інформацію можна отримати по телефону.

Голова Герцаївської районної організації Товариства Червоного Хреста Діна Василівна розповіла присутнім про проведення заходів, спрямованих на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику наркоманії, алкоголізму, соціально небезпечних хвороб, у тому числі ВІЛ та СНІД. Під час бесіди усі присутні мали можливість задати питання, які їх найбільше турбували, та отримати відповідну інформацію. Обговорили й основні причини здійснення правопорушень та злочинів серед молоді на конкретних прикладах, а також розглянули шляхи їх вирішення.

Наприкінці заходу старший інспектор Герцаївського підрозділу кримінально - виконавчої інспекції Дмитро Захарчук поінформував аудиторію стосовно правових наслідків у випадку вчинення ними нових злочинів та закликав не допускати порушень громадського пордку.

                                                                               


 

Переглядів: 382 | Додав: redcrosscv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: