Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Участь червонохрестівців в Генеральній Молодіжній Асамблеї Червоного Хреста
15:17
Участь червонохрестівців в Генеральній Молодіжній Асамблеї Червоного Хреста

   Нещодавно в Автономній республіці Крим проходила третя Генеральна Молодіжна Асамблея Червоного Хреста з міжнародною участю, присвячена 95-річчю створення Товариства Червоного Хреста України. Головною метою заходу є підвищення професійного рівня молодіжних лідерів Червоного Хреста. В роботі Асамблеї прийняла участь волонтер Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста Бодніцька Анна-Вікторія, яка презентувала діяльність волонтерів Червоного Хреста Буковини та зокрема Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.


   Під час заходу відбувалася зустріч делегатів – лідерів і волонтерів Червоного Хреста України, Польщі, Німеччини, Білорусії, Росії, Болгарії, Казахстану. Відбулося також  проведення першої Всеукраїнської виїзної школи першої допомоги, а також тренінг «Залишайся в безпеці» та Національний етап міжнародної акції «150 років гуманності».

   Учасники молодіжної Асамблеї обговорили актуальні питання розвитку молодіжного червонохрестного руху в Україні та у світі, ними обговорено проведення національних етапів всесвітніх інформаційних кампаній; розширено вміння та знання з першої допомоги на практиці, а також оволодіння основами психологічної підготовки до дій в критичних ситуаціях; підвищено професійний рівень волонтерів-лідерів у сфері організації волонтерського руху на роботи з молоддю.


Переглядів: 339 | Додав: redcrosscv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: