Головна » 2015 » Жовтень » 17
Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дане таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно некоректно. Літній вік людини - зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння , наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей. ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 300 | Додав: redcrosscv | Дата: 17.10.2015 | Коментарі (0)

30 вересня 2015 в кафе “Писанка” відбувся святовий благодійний обід, присвячений Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветерана. На свято завітали близько чотирьох десятків літніх та одиноких жителів міста. На адресу самотніх одникоких людей, ветеранів війни та праці прозвучали теплі слова привітань від голови Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України Алли Запухляк, голови Садгірської районної ради в м.Чернівці Юрія Буреги, директора ЗОШ №38 Жанни Горевич. Приємним сюрпризом стало нагородження почесною грамотою Садгірської районної ради м.Чернівців Вікторії Григорівни Андроник за багато ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 296 | Додав: redcrosscv | Дата: 17.10.2015 | Коментарі (0)

Чернівецька міська організація Товариства Червоного Хреста України з нагоди відзначення Міжнародного дня похилого віку зорганізувала багатогранну програму. З самого ранку працівники Чернівецької МО ТЧХУ відвідали Чернівецький геріатричний пансіонат під гасом “Зігрій теплом самотню душу”. Приїхли не з порожніми руками — подарували теплий одяг, який подарує тепло і комфорт зимовими вечорами, а також продукти харчування ( крупи, макаронні вироби) та ще теплі духмяні калачі. Зі словами подяки і з сльозами на очах голова Алла Запухляк звернулася до підопічних пансіонату: “В цей осінній день, ми приїхали щоб віддати свою шан ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 331 | Додав: redcrosscv | Дата: 17.10.2015 | Коментарі (0)

Закон пробудженої совісті - це внутрішній закон кожного з нас. Нагадати про нього покликане гасло Червоного Хреста : "Сила гуманності". Нею здолаємо всі біди , піднімемося на висоти духу і гідного життя. Патронажна служба ВРОТЧХУ допомагає хворим самотнім людям , несе ідеї добра , безкорисливої турботи , милосердя. 28 - 29 вересня до Всесвітнього дня людей похилого віку працівниками Вижницької РТЧХ було надано допомогу у натуральному вигляді (продуктові пакети , миючі засоби , речі) 13 підопічним Товариства Червоного Хреста України. Особлива дяка меценатам цього заходу : працівникам Вижницького районного суду , В ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 314 | Додав: redcrosscv | Дата: 17.10.2015 | Коментарі (0)