Головна » 2016 » Грудень » 20 » Запобігти. Врятувати. Допомогти.
15:45
Запобігти. Врятувати. Допомогти.

22 вересня 2016р., працівниками Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Управління ДСНС України у Чернівецькій області та Чернівецької обласної організації Добровільного пожежного товариства України був проведений інформаційно-просвітницький захід на базі Глибоцького ліцею, щодо правильності дій під час надзвичайних ситуацій.


В ході акції учні 5-8 класів прослухали майстер-клас по першій допомозі та попрактикуватися на манекенах в оживленні людини, а рятувальники надали можливість всім бажаючим спробувати скористатися вогнегасником, показали пожежно-рятувальне обладнання та розповіли під час яких надзвичайних ситуацій ним користуються. На початку заходу було проведено навчальну евакуацію зі школи. 
Увага школярів зверталася не тільки на знання, а й оперативність, послідовність,правильність та ефективність дій при надзвичайних ситуаціях. 


Вміння надати потерпілому першу медичну допомогу, прийняти єдине правильне рішення у складній ситуації, для людей нерідко стає порятунком життя.

Прослухавши майстер-класи, попрактикувавшись на манекенах та ознайомившись з функціонуванням пожежно-рятувального обладнання, було сформовано невеличкі команди, в яких діти обігрували ситуаційні задачі, наглядно показуючи всі свої засвоєні знання.
Вчасно та кваліфіковано надана допомога - це запорука збереження людського життя!

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 360 | Додав: redcrosscv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: