Головна » 2013 » Листопад » 14 » Серце і душу свою сповна віддає людям
17:53
Серце і душу свою сповна віддає людям

   Нещодавно, голова Заставнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Іванович Любов Іванівна була відзначена державною нагородою - Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у реалізацію програм надання медико-соціальної допомоги незахищеним верствам населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм.

   Її діяльність в Червоному Хресті розпочалася в 1999році.  В основному зосереджена на збільшенні прихильників Милосердного руху, навчанні населення навичкам першої допомоги при виникненні надзвичайних ситуацій, профілактиці соціально-значущих хвороб.

   Іванович Л.І. брала активну участь у підготовці першого зльоту молодіжних волонтерів Червоного Хреста на Буковині. Нині у Заставнівському районі діють 24 волонтерських загонів та агітбригад волонтерів піл керівництвом Іванович Л.І, які щорічно організовують роботу пересувних мобільних виставок Червоного Хреста «Здорові люди – здорові сім’ї».

                                                                                                                                                                                                                                                                     

   Під час повені на Буковині у 2006р., 2008р., 2010р. Заставнівською районною організацією Товариства Червоного Хреста на чолі з Іванович Л.І. була своєчасно та оперативно надана допомога постраждалим від повені людям фільтрами, продуктами харчування, гігієнічними,  миючими та дезінфікуючими засобами, постільною білизною, рушниками, матрацами, подушками, ковдрами, одягом понад 3,7тис.осіб із соціально вразливих верств населення на суму 18,9тис.грн..

   Любов Іванівну – шановану в Заставні та й районі жінку знає дуже багато людей. Таку повагу має за щирість, привітність, увагу до своїх земляків.  А ще – за відданість обраному фахові адже, вона посідає посаду заступника головного лікаря з питань медсестринства в Заставнівській районній лікарні.

   За період своєї роботи, Любов Іванівна отримала чималу кількість нагород, серед яких дві грамоти Міністрества охорони здоров’я  та медаль за гуманізм від Національного Товариства  Комітету Червоного Хреста  України,  Почесна відзнака Товариства Червоного Хреста України, але сама головна її нагорода – це шана і повага від людей.

Переглядів: 398 | Додав: redcrosscv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: