Головна » 2014 » Лютий » 7 » Робота пунктів обігріву
15:33
Робота пунктів обігріву

З зимовими святами приходять і люті морози, тому по Чернівецькій області, та по всій Україні загалом,  були відриті пункти обігріву. Пункти обігріву - розміщені у всіх районних центрах Чернівецької області та в самих Чернівцях.

                                                     

   Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста, спільно з Управлінням ДСНС України у Чернівецькій області та волонтерами, допомагають людям, без постійного місця проживання, зігрітися в люті морози. Патронажні  медичні сестри Червоного Хреста розповідають правила безпеки, як не застудитись та запобігти переохолодженню, вимірюють артеріальний тиск. Допомогу вже надано більше ніж 400 особам. В пунктах обігріву надається гаряче харчування та теплий одяг.

                                                      

  Червоним Хрестом також відкритий стаціонарний пункт обігріву при Берегометській лікарні Червоного Хреста де в основному перебувають самотні люди похилого віку, інваліди. В лікарні люди безкоштовно забезпечуються гарячим харчуванням(3 рази на добу), мають можливість перебувати в теплих палатах, оглядаються медичними працівниками. З ними проводяться профілактичні бесіди з огляду попередження відморожень , переохолодження , профілактики гострих респіраторних захворювань та грипу.


                                                     

Переглядів: 376 | Додав: redcrosscv | Теги: пункти обігріву, Чернівці, Червоний Хрест, червонохрестівці Буковини | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: