Головна » 2013 » Листопад » 1 » Підписання угоди про співпрацю з радою учнівського самоврядування
15:04
Підписання угоди про співпрацю з радою учнівського самоврядування

18 жовтня 2013 року в сесійній залі районної ради відбулась перша сесія Новоселицької районної ради учнівського самоврядування депутатів ІІІ скликання. Юні депутати мали можливість висловити свої думки та підняти проблеми, які турбують учнівську молодь сьогодні, більшість із них є волонтерами Червоного Хреста.

Депутатами було затверджено План роботи ради на новий навчальний рік. Голова ради Ольга Ковальова наголосила на важливості виконання плану та відповідальності кожного окремого члена комісії за невиконані завдання.             

Також в сесійній залі обговорювалась організація діяльності ради щодо профорієнтації. Виступили секретар ради Еліна Руснак, заступник голови ради Людмила Сергієнко, спеціаліст з профорієнтації центру зайнятості Ігор Олександрович Лисько. Доповідачі проаналізували стан діяльності з даного напрямку роботи. Також депутати внесли та підтримали пропозицію щодо розробки та підписання Угоди про співпрацю із центром зайнятості на наступній сесії.                                         Неабияку увагу приділили діяльності ради з питань благодійності та співпраці із товариством Червоного Хреста. Депутати слухали члена комітету з питань милосердя Павла Макаренка, голову комітету з питань милосердя Діну Нікорич, голову комітету з питань партнерства та зовнішніх зв'язків Яну Лунгу та голову районної організації товариства Червоного Хреста Марину Глігор. Доповідачі довели до відома депутатів заходи, що проводять в закладах освіти, зокрема діяльність по роботі клубів «Досліджуючи гуманітарне право», напрямки роботи «загонів Милосердя», окреслили пріоритетні напрямки співпраці між радою та благодійними організаціями. Окрім того, голова ради та голова організації Червоного Хреста підписали Угоду про співробітництво та взаємодію. Першим спільним заходом оголосили акцію милосердя на підтримку учениці Топорівської ЗОШ, яка терміново потребує операції. Також звернуто увагу депутатів на необхідності активізувати діяльність всіх осередків учнівського самоврядування району відносно впровадження проектів: «Досліджуючи гуманітарне право», «Формування навичок здорового способу життя», «Профілактика туберкульозу, ВІЛ/СНІДу», та інших.

                                                      

 

                                      


Переглядів: 359 | Додав: redcrosscv | Теги: Новоселиця, Чернівці, Червоний Хрест, Буковина, милосердя | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: