Головна » 2015 » Липень » 5 » Допомога тим, хто потребує найбільше
15:03
Допомога тим, хто потребує найбільше
Дякуємо, землячко!
Народилася в Новоселиці, вчилася та працювала, але життя склалося так, що вимушена вона була виїхати за кордон, в Італію. Зараз там сім'я, діти, робота. Але новосельчанка не забула про свою Батькывщину, як це часто буває з тими, хто виїжджає. Оксана Добрунік-Рітер – її однокласники, друзі, вчителі з рідної школи - знають, що вона постійно займається волонтерством, допомагає тим, хто у скруті, допомагає нашим пораненим у зоні конфлікту.
Ми звернулись до Оксани з проханням допомогти памперсами для лежачих інвалідів, адже усі знаємо, що коштують вони в наших аптеках ой як недешево. Оксаночка разом зі своїми друзями в Італії організувала збір не тільки памперсів, але й іншої благодійної допомоги для наших підопічних. Вже доставлено в нашу організацію 5 коробок з одягом та взуттям, 10 упаковок памперсів, грошова допомога. За гроші придбані миючі засоби та засоби гігієни, які отримали 15 родин – інваліди та переселенці. Три упаковки памперсів передані в Стальнівецьке стаціонарне відділення для інвалідів- одиноких людей похилого віку, сім упаковок отримали лежачі інваліди нашого району. Одяг та взуття роздаємо переселенцям та багатодітним родинам. Оксаночко, велика подяка тобі та твоїм друзям від усіх людей, яким ми змогли допомогти завдяки вам. Сподіваємось, що і надалі ви будете підтримувати наших людей, які опинились у скрутному становищі.
Дякуємо і Сірякову Олександру, який передає цю допомогу в нашу організацію Червоного Хреста. Тільки разом ми можемо допомагати ще більшій кількості людей, які її потребують. Долучайтесь до гуманної діяльності, до червонохресного руху. ТВОРІМО МИЛОСЕРДЯ РАЗОМ! Голова Новоселицької РОТЧХУ Глігор Марина
Переглядів: 436 | Додав: redcrosscv | Теги: милосердя, Червоний Хрест Буковини, волонтер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: