Головна » 2014 » Квітень » 15 » Буковинці навчаються надавати першу допомогу.
16:22
Буковинці навчаються надавати першу допомогу.

   У зв’язку із тривожною ситуацією, яка триває в Україні, Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста, активно проводить курси з навчання навичок першої невідкладної допомоги.

   Правильне надання медичної долікарської допомоги є надзвичайно важливим. Понад 30% постраждалих можна врятувати, вірно надавши допомогу на догоспітальному етапі. Навчання населення  цим навичкам допоможе зменшити смертність і інвалідизацію. Курси проходять у спеціально обладнаному класі, а заняття проводяться за міжнародними стандартами надання долікарської допомоги. Після закінчення курсів та складання іспиту, учасники отримують сертифікат міжнародного зразка.

                                                                            

   Основний акцент, інструктори Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста, роблять на практику, оскільки саме страх зашкодити людині стає на заваді порятунку, тому більшість людей і не наважуються надати медичну допомогу через невміння розпізнати стан потерпілого.  
  Серед відвідувачів люди різних професій та віку – від школярів, студентів до пенсіонерів. Знання, які отримують студенти, необхідні кожному, незалежно від ситуації, адже  вони можуть допомогти врятувати життя.

                                                                                 

Переглядів: 397 | Додав: redcrosscv | Теги: Чернівці, Червоний Хрест, навчання, волонтери | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: