Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Участь червонохрестівців Буковини у тренінгу"Відновлення родинних зв’язків, втрачених під час НЗ та внаслідок сучасної міграції"
15:37
Участь червонохрестівців Буковини у тренінгу"Відновлення родинних зв’язків, втрачених під час НЗ та внаслідок сучасної міграції"

Одним із провідних напрямків організації Товариства Червоного Хреста України, починаючи  з 1992 року - є  служба розшуку.   

    Спрямування діяльності служби розшуку:

- Воз’єднання зв’язків втрачених під час  Другої світової війни;

- Возєднання сімей, втрачених під час мирного часу, міграційні процеси;

- Відновлення сімейних зв'язків при надзвичайних ситуаціях;

   Відновлення родинних зв’язків - загальний термін для позначення діяльності, покликаної запобігти роз'єднання і зникнення, відновити і підтримувати контакти між родичами і прояснити долю зниклих безвісті.

    З 7 по 11 жовтня у місті Львів, проходив тренінг  « Відновлення родинних зв’язків, втрачених під час надзвичайних ситуацій та внаслідок сучасної міграції», на якому були присутні 12 представників обласних організацій Товариства Червоного Хреста України з: Львівської, Тернопільської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Вінницької, Полтавської та Києва, в тому числі туди була делегована спеціаліст Чернівецької обласної організації. Також у тренінгу прийняв участь співробітник з питань Відновлення родинних зв’язків(Делегація МКЧХ у РФ, Білорусі, Молдові та Україні ) та фахівці Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

    Особлива увага на тренінгу приділялась підготовці персоналу щодо дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, вмінні швидко реагувати і надавати першу допомогу.

   Використовуючи сучасні технології і добре налагоджені відносини з службами розшуку за кордоном, з державними та недержавними структурами в Україні , Служба розшуку Товариства ЧХУ придбала високий авторитет як у країні , так і поза її межами.

   Тому при потребі у возєднанні родин, наші краяни можуть звертатися до Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста.

 

Учасники тренінгу « Відновлення родинних зв’язків, втрачених під час надзвичайних

                                 ситуацій та внаслідок сучасної міграції».

 


Переглядів: 312 | Додав: redcrosscv | Теги: Червоний Хрест, служба розшуку, тренінг, надзвичайні ситуації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: