Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Спартакіада для незламних духом
13:14
Спартакіада для незламних духом
У Кіцмані відбулася районна спартакіада для людей з обмеженими фізичними можливостями, котра вже вдесяте згуртувала в родинному колі учасників із непростими життєвими долями. Це обдаровані, сильні волею й ранимі душею люди зі своїми проблемами й негараздами, які не втрачають віри і надії на краще життя, доводять своїм прикладом, що щире бажання і цілеспрямоване прагнення до мети дають високі результати.
Активну участь в організації та проведенні спартакіади спільно з представниками органів місцевої влади та самоврядування взяли працівники Кіцманського територіального центру та районної організації Товариства Червоного Хреста, які давно і тісно співпрацюють з районною організацією підтримки інвалідів. І це не дивно, адже завдання наших організацій щодо соціальної підтримки інвалідів є спільними.
У спартакіаді взяли участь 60 учасників із 25 населених пунктів Кіцманського району.
На святі витримки й незламного духу, виступили і привітали присутніх голова райдержадміністрації Олег Унгурян, голова районної ради Василь Ящук, голова обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» Микола Рошко. Вони ще раз наголосили на тому, що такі заходи допомагають людям з обмеженими фізичними можливостями зустрітися, обмінятися своїми думками і проблемами, цікаво та корисно провести час, отримати спортивне загартування та відчути турботу небайдужих людей.
                                                                                              

Переглядів: 378 | Додав: redcrosscv | Теги: Кіцманська районна організація Това, Чернівецька область, Червоний Хрест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: